Aastra 6730i

81,81

Aastra 6730i
6 lijnen
1 x 100 Mbps LAN
Handsfree functie

SKU: 6730i Categorieën: , ,

Beschrijving

De Aastra 6730i serie biedt buitengewone mogelijkheden en flexibiliteit in een IP-toestel dat gebruik maakt van open standaarden.

De 6730i kan in verschillende configuraties worden geleverd en worden uitgebreid door middel van software releases. Hij is zeer geschikt voor licht gebruik binnen thuisomgevingen en kleine organisaties.

Belangrijkste mogelijkheden en voordelen

 • Aastra Hi-Q™ Wideband Audio Technology
  Alle 67xi Series IP toestellen beschikken over Aastra Hi-Q™ audio technologie voor optimale prestaties en spraakkwaliteit. De geïntegreerde breedband audio software en hardeware zorgt ervoor dat de geluidsprestaties bij elk gesprek buitengewoon zijn, zowel bij het gebruik van handset, de handsfree speaker en de hoofdtelefoon.
 • XML ondersteuning
  De 6730i is voorzien van een XML browser waarmee toegang kan worden verkregen tot maatdiensten en toepassingen. Met behulp van de development guides van Aastra kunnen diensten en toepassingen worden ontwikkeld. Dit zorgt ervoor dat u de 6730i eindeloos kunt aanpassen aan de specifieke wensen van uw organisatie of branche en CTI-toepassingen kunt gebruiken via het display en toetsenbord.
 • Uitgebreid gespreksbeheer
  Dankzij uitgebreide opslagmogelijkheden voor persoonlijke adresboeken, gesprekshistorie en lijsten voor nummerherhaling kan de Aastra 6730i te efficieny verbeteren door met een druk op de knop meer informatie te tonen bij een gesprek. Andere mogelijkheden zijn gesprek delen (shared call), bridged line appearances, gesprek doorzetten, gesprek in de wacht, intercom and 3-weg vergaderingen.
 • Eenvoudige ingebruikname
  De Aastra 6730i  is vanaf het moment dat u hem in gebruik neemt en instelt tot en met toekomstige uitbreidingen en upgrades ontworpen om uw organisatie tijd en geld te besparen. Eenvoudig te maken configuratiebestanden die met elke text editor kunnen worden bewerkt en verschillende communicatieprotocollen kunnen worden gebruikt om de toestellen individueel of centraal te configureren.

Extra informatie

Merk

Type

Aantal lijnen

Power over Ethernet

Netwerkaansluiting

Stroomadapter bijgeleverd