Regionale nummers

Nedservices biedt nieuwe telefoonnummers voor iedere regio in Nederland aan. Daarnaast kunt je natuurlijk ook je eigen telefoonnummer behouden.
Regionale telefoonnummers (“netnummers”) zijn verkrijgbaar per 1, 10, 100 of 1000 stuk(s).

Een regionaal telefoonnummer (ofwel een “Geografisch” telefoonummer) is een telefoonnummer in een bepaalde regio. Zo gebruikt de regio Rotterdam het netnummer 010, Amsterdam 020 en Utrecht 030.  Wanneer je een nieuw regionaal telefoonnummer aanvraagt bij Nedservices kunt je deze vaak dezelfde dag nog in gebruik nemen.
Met een regionaal nummer heb je een regionale uitstraling, het wekt immers de indruk dat jouw kantoor zich in de regio bevindt. Daarbij is het voor je klanten vaak voordeliger om je op een telefoonnummer te bellen in hun eigen regio.  Mogelijk bestaat de onderneming uit meerdere vestigingen in verschillende regio’s en wil je iedere vestiging van een eigen nummer voorzien. Ook hier leent een regionaal telefoonnummer zich uitstekend voor.
De kosten van een regionaal netnummer zijn afhankelijk van het aantal telefoonnummers dat je af wil nemen, zo is een 10 nummerblok naar verhouding goedkoper dan één enkel telefoonnummer. Je betaalt éénmalig de activatiekosten voor het telefoonnummer en vervolgens maandelijks een bedrag voor de dienst.