Gigaset

gigaset

Gigaset

Schaalbare VoIP-oplossingen; vanaf één gebruiker

De Gigaset pro-lijn onderscheidt zich door zijn modulariteit, schaalbaarheid en flexibiliteit. We wilden een eigentijdse oplossing die technisch innovatief was én transparant qua kosten.

Gigaset pro verenigt het beste van twee werelden: de open SIP-standaard en het gebruiksgemak van de grote zakelijke systemen. Optimale prestaties dus, maar voor een veel lagere prijs.

Of u nu een eenmansbedrijf heeft of misschien wel meer dan honderd medewerkers, Gigaset pro is altijd een solide basis voor een gestroomlijnd communicatienetwerk.

U kunt Giga set pro gebruiken als geheel nieuw systeem of pro producten aansluiten op uw bestaande systeem. Gigaset pro laat zich ook makkelijk koppelen aan bestaande zakelijke software.

Gigaset pro biedt bureautelefoons en IP DECT-basisstations met hoge kwaliteit handsets.

Naadloze integratie

Gigaset pro is compatibel met de meeste IP-telefoonsystemen van andere merken, wat zorgt voor een naadloze integratie met bestaande systemen. Pro-apparatuur laat zich via de pc heel makkelijk aansluiten op een bestaand netwerk (LAN). Extra aansluitpoorten of wandcontactdozen zijn niet nodig. Alle Gigaset pro-apparatuur heeft tevens een optie voor stroomtoevoer via ethernet (PoE).

VoIP PBX

U kunt de volgende ook als VoIP pbx gebruiken in uw bedrijf :
DX800A
DE900 IP Pro
N720 IP Pro
N300A IP
N510 IP Pro

Daarnaast beschikken ze ook over antwoordapparaten, voice recording functionaliteiten, wachtmuziek en u kunt natuurlijk ook intern dan wel extern doorschakelen. Kortom voor de meeste bedrijven zijn deze producten ruim voldoende.