Tiptel

tiptel

Tiptel

Titpel Nederland is al sinds 1993 actief op de consumenten- en zakelijke telecommunicatiemarkt en biedt een zeer complete lijn telecommunicatieapparatuur. Van DECT telefoontoestellen tot complete IP oplossingen, van telefoonbeantwoorders tot GSM toestellen. Tiptel heeft inmiddels een ruime ervaring opgebouwd en bruikbare kennis opgedaan doordat tiptel distributeur is van toonaangevende merken. Hierdoor kan er altijd gerekend worden op professionele ondersteuning, voorraad en een optimale prijs/ kwaliteit verhouding. Ook biedt tiptel verschillende commerciƫle en technische trainingen aan en organiseert tiptel seminars om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Kwaliteit vormt de basis

De producten van tiptel zelf, maar ook de producten die zij distribueert, zijn van de beste kwaliteit en voldoen aan de hoogste eisen. Beheersing van de nieuwste technische mogelijkheden en een diepgaande kennis van de modernste productietechnieken maken het mogelijk dat ze uitsluitend kwaliteitsproducten levert. Daarnaast wordt er bij de ontwikkeling van producten vanuit een milieuvriendelijk oogpunt gehandeld en worden er consequent milieuvriendelijke technieken en materialen gebruikt.

De producten die tiptel levert zijn met zorg samengesteld en beschikken over o.a. een uitstekende geluidskwaliteit, een eenvoudige menustructuur en de nieuwste software en technieken.