Yealink

yealink voip telefoons

 

De Yealink T4 -serie is bedoeld voor veeleisende gebruikers met zeer hoge verwachtingen van IP-telefoons . Het is speciaal ontworpen voor mensen die veel voldoening halen uit het ervaren van excellentie. Revolutionair in uiterlijk en geavanceerde technische ontwerp , de T4 -serie is niet alleen aangenaam en praktisch in gebruik , maar ook biedt tot 4.3 inch 480 x 272 pixels extra grote schermen die pen en papier overbodig maken in de drukke kantooromgeving . In feite , de T4 -serie vertegenwoordigt de cutting-edge van de hedendaagse VoIP-technologie in actie . Geavanceerde functies zijn ondersteuning voor gigabit netwerken , plus USB Bluetooth- ondersteuning voor eenvoudige Bluetooth- oortelefoon gebruik . Verbeterde geluidskwaliteit wordt geleverd door de Optima HD Voice- systeem dat de TIA 920 certificatie-normen voldoet . In de T4 -serie , heeft Yealink uiteengezet om de ideale huwelijk van perfectie met prestaties .

De SIP – T3 -serie IP-telefoon is een van Yealink meest recente innovaties voor managers met veeleisende geïntegreerde communicatie-behoeften . Het is ontworpen als een toekomstbestendig investeringen in infrastructuur dat een naadloze migratie levert aan moderne – GigE gebaseerde netwerken . Dual – poort Gigabit Ethernet-verbindingen zorgen voor flexibele installatie -opties en lagere bekabeling kosten . Met zijn grote , hoge – resolutie TFT-kleurendisplay , de T38G IP-telefoon biedt een briljante weergave van de beller informatie , met een user interface ontworpen voor de duidelijkheid en intuïtieve bediening . Uitgerust met de TI Aries chipset , HD handset , HD speaker en HD codec ( G.722 ) , het geeft een ongeëvenaarde , levensechte audio-ervaring , plus een groot aantal telefonie- functies om de efficiëntie te verhogen .

De Yealink IP Phone T2 en T1 -serie vertegenwoordigt de volgende generatie van VoIP-telefoons speciaal ontworpen voor zakelijke gebruikers die rijk telefoonfuncties , een vriendelijke user-interface en een uitstekende geluidskwaliteit nodig hebt . Beide zijn uitgerust met de TI TITAN chipset die high – definition geluidskwaliteit biedt via een TI voice engine , HD handset , HD speaker en HD codec ( G.722 ) . De grote, hoge resolutie grafisch display , gecombineerd met maximaal 48 toetsen , staat garant voor een uitstekende gebruikerservaring op het gebied van configuratie-opties , bellen en toegang tot de uitdrukkelijke XML bladeren . Bovendien, om ervoor te zorgen dat uw audio- gegevens vertrouwelijk blijven , de Yealink SIP – T28P ondersteunt beveiligingsstandaarden TLS , SRTP , HTTPS , 802.1x , Open VPN en AES -encryptie . Deze beschermen tegen afluisteren en diefstal van gegevens .