Aastra 6757i

219,00

Aastra 6757i
9 gelijktijdige gesprekken
LCD display van 144 x 128 pixels
2 x 100 Mbps LAN
12 programmeerbare toetsen
PoE ondersteuning
Handsfree functie

SKU: 6757i Categorieën: , ,

Beschrijving

De Aastra 6757i CT biedt krachtige mogelijkheden en flexibiliteit in een op standaarde gebaseerde uitbreidbare IP-telefoon die beschikt over een geïntegreerde draadloze mobiele handset. De 6757i CT heeft een slank en elegant ontwerp, een 144 x 128 pixe;s LCD-scherm, 6 dynamische contextgevoelige softtoetsen en is volledig compatible met toonaangevende IP-platformen. Hij biedt geavanceerde XML-mogelijkheden om maattoepassingen te gebruiken.

De 6757i CT heeft een slank en elegant ontwerp, een groot 144 x 128 pixels verlicht lcd-scherm, 6 dynamische contextgevoelige softtoetsen en is volledig compatible met vooraanstaande IP-telefonie platformen. Hij biedt geavanceerde XML-mogelijkheden voor toegang tot maattoepassingen en ondersteunt tot 9 gelijktijdige gesprekken.

Belangrijkse mogelijkheden en voordelen:

 • Mobilitiet
  Door gebruikt te maken van veilige WDCT draadloze technologie zorgt de Aastra 6757i CT ervoor dat de VoIP veel verder gaat dan uw bureau, zonder dat u een apart draadloos netwerk nodig hebt. Het verhoogt de flexibiliteit en efficiency voor mensen die niet achter een bureau zitten. 
 • Remarkable Audio
  Alle 67xi Serie IP-toestellen beschikken over Aastra Hi-Q™ audio technologie voor optimale prestaties en spraakkwaliteit. Aastra Hi-Q verbetert de audiokwaliteit aanzienlijk en zorgt ervoor dat de geluidsprestaties bij elk gesprek buitengewoon zijn, zowel bij het gebruik van de handset, de handsfree speaker en de hoofdtelefoon. Het zorgt ervoor dat gesprekken natuurlijker klinken, waardoor de gebruiker een rijkere ervaring heeft en de productiviteit stijgt.
 • XML Browser
  De 6757i CT is voorzien van een XML browser waarmee toegang kan worden verkregen tot maatdiensten en toepassingen. Met behulp van de development guides van Aastra kunnen diensten en toepassingen worden ontwikkeld. Dit zorgt ervoor dat u de 6757i CT eindeloos kunt aanpassen aan de specifieke wensen van uw organisatie of branche en CTI-toepassingen kunt gebruiken via het display en toetsenbord.
 • Uitgebreid gespreksbeheer
  De 6757i CT beschikt over mogelijkheden als gesprek delen (shared call), bridged line appearances, gesprek doorzetten, gesprek in de wacht en 3-weg vergadering waarmee de flexibiliteit en controle wordt verbeterd.
 • Uitbreidbaarheid
  De Aastra 6757i CT biedt twee verschillende uitbreidingsgmodules. Hij ondersteunt tot drie Aastra M670i modules, elke met 36 toetsen met LED-aanduidingen waardoor een uitgebreid toestel staat voor telefonisten. Of er kunnen tot maximaal drie geavanceerde Aastra M675i modules worden aangesloten, elk met 60 toetsen, een lcd-scherm en LED-systeem.
 • Eenvoudige ingebruikname
  De Aastra 6757i CT is vanaf ingebruikname en configuratie tot toekomstige verbeteringen en upgrades ontwikkeld om uw organisatie tijd en geld te besparen. Dual auto-sensing switched Ethernet poorten voorkomen extra bekabeling en maakt de installatie eenvoudiger. Geïntegreerde IEEE 802.3af Power-over-Ethernet zorgt voor een eenvoudige ingebruikname met centrale energielevering en backup.

Extra informatie

Merk

Type

Aantal lijnen

Power over Ethernet

Netwerkaansluiting

Handsfree